Julkaisugrafiikan toteuttaminen, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, osatutkinto, oppisopimus Perustutkinto

Pantone

Julkaisugrafiikan toteuttaminen tutkinnon osa sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluu tuottaa julkaisuvalmiita aineistoja sekä digitaalisena että tulostettavana tai painettavana versiona yrityksen tarpeisiin. Tuotteita voivat olla esimerkiksi esitteet, flyerit, myyntikirjeet, mainosjulkaisut, ilmoitukset tai ohjeistukset. Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että opiskelijaksi hakeutuvalla on jo valmiiksi sovittuna työpaikka, jossa oppisopimuskoulutus on mahdollista suorittaa. Työsuhteen tulee olla voimassa koko koulutuksen ajan.

HAE MUKAAN >>
 

Julkaisugrafiikan toteuttaminen -tutkinnon osan suoritettuasi osaat  

  • suunnitella ja toteuttaa monipuolisia tilaajalähtöisten viestintätuotteiden julkaisu-, tulostus- tai painokelpoisia aineistoja    
  • käyttää alan keskeisiä ohjelmia, työvälineitä ja -menetelmiä   
  • työskennellä tilaajalähtöisesti ja huomioida toimintansa vaikutukset tuotannon kustannusten muodostumiseen   
  • dokumentoida työnsä keskeisiä vaiheita ja perustella tekemiään ratkaisuja   
  • toimia vastuullisesti, oma-aloitteisesti sekä kehittää ja ylläpitää ammattiosaamistaan

Kenelle tutkinto sopii?

Työskentelet viestinnän tehtävissä ja sinun täytyy osata sähköisten, painettavien tai tulostettavien julkaisujen tekeminen. Olet aloittamassa julkaisujen tekemisen tai olet tehnyt jo joitakin julkaisuja, mutta tarvitset vielä lisäosaamista ohjelmien käyttöön.

Hakeutuminen

Hakemuksia käsitellään saapumisjärjestyksessä ja opiskelijavalintoja tehdään jo haun aikana. Hakuaika päättyy 6.1.2025. Kouluttaja ottaa yhteyttä sähköpostitse marraskuusta lähtien.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena.

Oppisopimus on työelämälähtöinen koulutusmuoto, jossa suurin osa tarvittavasta ammatillisesta osaamisesta hankitaan tekemällä työtä omalla työpaikalla. Oppisopimuskoulutus sisältää työelämässä oppimista omalla työpaikalla, opetusta sekä verkko-opintoja. Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että opiskelijaksi hakeutuvalla on jo valmiiksi sovittuna alalle soveltuva työpaikka, jossa oppisopimuskoulutuksen voi toteuttaa. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.