Ravitsemispalveluiden työntekijäksi -koulutus (nro 722775) Työvoimakoulutus

Mies ja nainen ravintolan keittiössä

Käytännönläheisen koulutuksen tavoitteena on vahvistaa opiskelijan ammattitaitoa asiakaspalvelun, myynnin ja ravitsemispalveluiden työtehtävissä sekä edistää työllistymistä näihin tehtäviin.
 

Voisiko ravitsemispalveluissa työskentely olla sinua varten? Haluaisitko työllistyä monipuolisiin ravintola-alan tehtäviin?

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Hakijalta edellytetään vahvaa motivaatiota asiakaspalvelun, myynnin ja ravitsemispalveluiden työtehtäviin sekä tehtävissä tarvittavaa oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Hakijoilta edellytetään lisäksi hyvää fyysistä toimintakykyä, verkko-opiskeluvalmiuksia sekä riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Koulutukseen valittavien suomen kielitaitotason tulee olla vähintään B 1.2.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi ja Henkilöasiakkaat-kohdasta löytyy haussa oleva työvoimakoulutus 722775 (> sanahakuna toimii koulutuksen numero tai koulutuksen nimi >Näytä ilmoitukset sivun alareunassa >klikkaa koulutusta johon olet hakemassa >valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) > Hae tähän koulutukseen). 

Vaihtoehtoisesti voit jättää hakemuslomake TEM601 TE-toimistoon tai Kuntakokeiluun. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa tai Kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus.

Perustele hakemukseesi huolella, miksi juuri sinut pitäisi valita koulutukseen. Hakemusten perusteella osa hakijoista valitaan valintahaastatteluun.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Asiantuntijat