Low-code järjestelmäkehityksen osaaja (Verkko-opinnot), Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa Perustutkinto

Low

Taitotalon Low-code järjestelmäkehityksen osaaja-koulutuksessa järjestelmäkehityksestä kiinnostunut vasta-alkaja tai jo alan kokeneempi konkari saa käytännönläheisen perehdytyksen Microsoftin Power Platformin huipputuotteisiin. 

HAE MUKAAN
 

Tulevaisuuden työelämä tarvitsee ketteriä kehittäjiä, jotka hallitsevat uusimmat teknologiat ja työkalut. 

Koulutuksessa opiskelija pääsee esimerkiksi automatisoimaan prosesseja, rakentamaan innovatiivisia sovelluksia ja sivustoja, analysoimaan dataa ja luomaan älykkäitä virtuaalisia agentteja. Opintojen aikana tutustutaan siihen, miten Power Platformin tuotteilla voidaan luoda laajoja, integroituvia järjestelmiä, jotka toimivat saumattomasti yhdessä esimerkiksi paljon käytettyjen M365-työkalujen ja muiden järjestelmien kanssa. Ota askel kohti tulevaisuuden osaamista ja varmista paikkasi työelämän kärjessä! 

Opiskelu tapahtuu itsenäisesti verkon kautta. Voit siis opiskella ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on suunnattu järjestelmäkehityksestä kiinnostuneille vasta-alkajille tai jo järjestelmäkehityksen teemoihin perehtyneille. Koulutus sopii mainiosti erilaisten järjestelmien, sovellusten tai sivustojen sekä asiakirjojen ja dokumenttien hallinnan ja niiden työstön parissa työskenteleville tai niihin työtehtäviin haluaville. Tällaisia tehtäviä ovat esimerkiksi: 

  • Järjestelmäkehityksen tehtävät (suunnittelija, kehittäjä, testaaja, asiantuntija)
  • Sovellus- ja ohjelmistokehityksen tehtävät (suunnittelija, kehittäjä, testaaja, asiantuntija)
  • Automaatiosuunnittelijan tehtävät
  • IT-Konsultin tehtävät
  • Assistentin, koordinaattorin ja sihteerin tehtävät

Koulutukseen haetaan henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan sekä ovat innokkaita ottamaan vastaan uusia haasteita ja kehittymään ICT-alalla. 
Koulutus järjestetään suomen kielellä. Koulutukseen valittavien kielitaitotason tulee olla vähintään B 1.2. Koulutukseen valittavalla tulee olla hyvät oppimisvalmiudet sekä oma-aloitteinen ja itsenäinen ote opiskeluun.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Tutkintokoulutuksen rahoittaa pääosin opetus- ja kulttuuriministeriö.

  • Omaehtoinen koulutus on valtionosuusjärjestelmän puitteissa opiskelijalle maksuton. Omaehtoinen koulutus sisältää itsenäisiä verkko-opintoja, muutaman Teams-etäopetuspäivän sekä koulutus- tai oppisopimuksella toteutettavan työelämäjakson. Päätoiminen opiskelija voi hakea Kelan opintotukea tai koulutusrahaston aikuiskoulutustukea. Työttömien työnhakijoiden kannattaa olla yhteydessä omaan TE-toimistoon ja sopia mahdollisuudesta opiskella työttömyystuella. Lue lisää omaehtoisesta koulutuksesta Taitotalossa.
  • Oppisopimus on työelämälähtöinen koulutusmuoto, jossa suurin osa tarvittavasta ammatillisesta osaamisesta hankitaan tekemällä työtä omalla työpaikalla. Oppisopimuskoulutus sisältää työelämässä oppimista omalla työpaikalla, verkko-opintoja sekä muutaman Teams-etäopetuspäivän. Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että opiskelijaksi hakeutuvalla on jo valmiiksi sovittuna alalle soveltuva työpaikka, jossa oppisopimuskoulutuksen voi toteuttaa. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta Taitotalossa. 

Koulutus on maksuton.