Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Oulu Ammattitutkinto

Tiimityöskentely

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on tarkoitettu esihenkilö- ja työnjohtotehtävissä toimiville tai tehtävään valmistautuville henkilöille. Koulutus tähtää henkilökohtaisesti suunniteltuun lähiesimiestyön ammattitutkintoon. Koulutuksen päätavoite on tukea esihenkilöitä onnistumaan vaativassa tehtävässään. Koulutus rakentaa valmiuksia kehittymiseen esihenkilön kokonaisvaltaisessa roolissa. Käsiteltävät aiheet aukaisevat esihenkilön roolia ja tehtäväkenttää koko yrityksen/organisaation, johdettavan tiimin sekä työntekijöiden tarpeista päin

Vuorovaikutustaitoja käsitellään ja kehitetään esihenkilön tärkeimpänä työkaluna. Esihenkilön kehittyminen perustuu itsetuntemukseen. Omien esihenkilövahvuuksien tunnistaminen on tärkeintä. 

 Koulutukseen osallistujat työskentelevät pääsääntöisesti työryhmän, tiimin, osaston tai palveluyksikön lähiesihenkilönä tai työryhmän vetäjänä ja/tai työhön osallistuvana työnjohtajana. Opiskelijat voivat olla myös esihenkilötehtäviin siirtyviä henkilöitä. Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta (lähiesihenkilönä toimiminen) sekä kahdesta kehittämistyötä edistävästä valinnaisesta aihealueesta (asiakassuhteiden hoito, toiminnan kannattavuus, henkilöstötyö, kehittämissuunnitelma).

Tutkinnon perusteet löytyvät kokonaisuudessaan täältä: Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Koulutus toteutuu lähitoteutuksen ja alkaa Oulussa 8.10.2024. Koulutus käydään oman työn ohella ja koulutuspäiviä on pääsääntöisesti kerran kuukaudessa vajaan vuoden aikana.

Opiskelijalta veloitetaan opiskelijamaksu, joka on 200 euroa. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä. 

Työnantajalla on mahdollisuus korvata opiskelijamaksu opiskelijalle verovapaasti (Verohallinnon ohje).​

Opiskelijamaksu 200,00 €
Veroton koulutuspalvelu
Opiskelumuoto
Monimuoto-opiskelu
Paikka Oulu
Alkaa
Päättyy
Hakeudu viimeistään 24.9.2024
Kesto n. 18 kuukautta
A boolean indicating whether the Enrollment entity is published.

Omat tiedot

Anna henkilötunnus muodossa PPKKVV?XXXX, esim. 280890-123X tai 141204A123X. Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, ota yhteys koulutussuunnittelijaan.
Tutkintoon liittyvissä asioissa otamme sinuun yhteyttä sähköpostilla. Ilmoita meille sinun oma henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi. Tarkista, että se on varmasti oikein.
Ilmoita matkapuhelinnumero, josta sinut tavoittaa parhaiten.

Koulutus ja suoritetut tutkinnot

Muut tutkinnot
Tutkinto tai koulutus
Ammatilliset tutkinnot, 2019

Työpaikka

Yrityksen yhteyshenkilö

Hakijan nykyinen työsuhde

Aiempi työkokemus
Aiempi alan kokemus

Vahvuuteni

Kuvaile lyhyesti, missä koet olevasi hyvä ja miksi? Esim. olen hyvä verkostoitumaan, johtamaan, ratkaisemaan ongelmia, empaattinen, luova, itseohjautuva, yhteistyökykyinen, jokin muu.

Missä tutkinnon aihealueessa haluaisit erityisesti kehittää osaamistasi ja miksi?

Linkki tietosuojaselosteeseen (aukeaa uuteen ikkunaan)