Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläintarhaeläinten hoitaminen ja lajien suojelu, osatutkinto Ammattitutkinto

Riikinkukko sulat pystyssä

Oletko jo eläintenkouluttamisen osaaja, mutta haet täydennystä ammattitaitoosi? Työskenteletkö tarhaeläinten parissa, mutta tutkinto puuttuu? Tule täydentämään osaamistasi suorittamalla osatutkinto.  

 

Tervetuloa eläintarhaeläinten hoitaminen ja lajien suojelu etäinfoon kuulemaan lisää tutkinnosta ja sen suorittamisesta:

10.12.2024 klo 16-17: Liity kokoukseen 

1.4.2025 klo 16-17: Liity kokoukseen

Kenelle tutkinto sopii?

Ammatinkuvan tuntemus ja motivaatio oman osaamisen kehittämiseen ovat edellytyksenä tämän tutkinnon osan opintoihin. Koulutus vaatii eläintarha-alan työpaikan, johon solmitaan oppisopimus tai harjoittelupaikan, johon solmitaan koulutussopimus.  Koulutussopimus voidaan myös solmia Erasmus + vaihto-ohjelman kautta. Tästä lisätiedot vastuukouluttajalta. Eläintenhoitajan työssä vaaditaan hyvä fyysinen terveys ja riittävä suomen kielen taito (taso B2).   

 Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja osatutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma osaamisalan tutkinnon osan suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken.  

 Osatutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta. Suoraan osatutkintoon ilman valmistavaa koulutusta voi hakeutua, jos osaamista alalta on riittävästi.  

 Oppisopimuksessa henkilöllä tulee olla alan työpaikka tai oma alan yritys sekä vähintään 25 viikkotyötuntia.  

 Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.  

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Opiskelijamaksu on 100 €. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta. 

Omaehtoisena koulutuksena 100 €. Lue lisää omaehtoisesta koulutuksesta täältä.

Inspiroidu

Lue lisää artikkeleita