Koirien ruokinta, eläintenhoidon erikoisammattitutkinto, osatutkinto, oppisopimus Erikoisammattitutkinto

Eläintenhoito

Oletko kiinnostunut kehittämään osaamistasi koiran ruokinnassa? Tässä koulutuksessa syvennät osaamistasi koiran ravitsemuksesta ja ruokinnasta. Samalla vahvistat ammattitaitoasi vaativissa eläintenhoidon työtehtävissä.

Koulutus on tarkoitettu kokeneille eläintenhoidon ammattilaisille osaamisen kehittämiseen ja erikoistumiseen.  Koulutuksessa voit suorittaa eläintehoidon erikoisammattitukinnon osan.

Tervetuloa eläintenhoidon erikoisammattitutkinnon etäinfoihin kuulemaan lisää tutkinnosta ja sen suorittamisesta: 

Etäinfot pidetään Teamsissa, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tervetuloa!  

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus soveltuu klinikkaeläinhoitajille sekä muille eläintenhoidon osaamisalojen ammattitutkinnon suorittaneille ja työkokemusta koirien ruokinnasta omaaville henkilöille.  

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet sekä aiempi osaaminen huomioiden. Suunnitelma tutkinnon tai sen osien suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken.   

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joten suunnitteluun osallistuu myös opiskelijan työnantajan edustaja.  Oppisopimuskoulutukseen hakeutuessa tulee myös huomioida työpaikan soveltuvuus tutkinnon osan suorittamiseen tarvittavien resurssien suhteen.  Oppisopimusopiskelijalle nimetään työpaikalla työpaikkaohjaaja työelämässä oppimisen tueksi.  

Jos opiskelijalla on vankkaa osaamista ja työkokemusta ruokinnasta ja ruokintaneuvonnasta, myös omaehtoinen opiskelu voi tulla kyseeseen. 

Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta

Osatutkinnon opiskelijamaksu on 100 euroa (alv 0 %). Opiskelijamaksu suoritetaan opintojen alkaessa. 

Työnantajalla on mahdollisuus korvata opiskelijamaksu opiskelijalle verovapaasti (Verohallinnon ohje: ”työnantaja voi verovapaasti korvata työntekijän itse maksaman työnantajan intressissä olleen koulutuksen laskua ja maksutositteita vastaan).” 

Inspiroidu

Uutinen
Rosa Hakala työskentelee pääsääntöisesti samoissa vuoroissa yhdessä oppisopimusopiskelijan kanssa, haastaa ja ohjaa. Hän osaa antaa opiskelijalle tilaa kehittyä erilaisissa työtehtävissä. Rosan ohjattavat ovat loistaneet näytöissä poikkeuksellisen taitavina. Hän jakaa esimerkillisesti omaa tietotaitoaan. 
Lue lisää artikkeleita