Johtamisen avaintaidot - työntekijöiden työelämätaitojen kehittäminen Yrityskohtainen

palapeli

Koulutuksesta saat taitoja työntekijöiden työelämätaitojen kehittämiseen. Koulutus antaa konkreettisia menetelmiä ja työkaluja esihenkilötyöhön. 

Koulutuksessa perehdyt valmentavaan johtamiseen ja ratkaisukeskeisiin toimintamalleihin. Koulutuksen myötä kehityt palautteen antajana ja perehdyttäjänä. Koulutus sisältää ajankohtaista tietoa työhön motivoinnista ja sitouttamisesta. Koulutus antaa valmiuksia työntekijöiden resilienssin vahvistamiseen. 

 

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on suunnattu johtajille ja esihenkilöille, jotka työskentelevät työntekijöiden kanssa ja haluavat kehittää heidän työelämätaitojaan.

Koulutuksen sisältö

Koulutus voi sisältää seuraavia koulutusosioita tarpeenne mukaan:

  • Perehdytys
  • Valmentava johtaminen
  • Motivointi ja työhön sitouttaminen
  • Palautteen antaminen
  • Resilienssi
  • Ratkaisukeskeisyys

Toteutus

Koulutus toteutetaan asiakkaan kanssa sovitulla tavalla lähiopetuksena Taitotalossa tai asiakkaan tiloissa. Koulutus on mahdollista toteuttaa myös etäopetuksena Teamsin välityksellä.

Koulutuksen laajuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Osallistujamäärä sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

Roskapostitarkistus

Eini Hiltunen

koulutusasiantuntija, sosiaali- ja terveysala

Inspiroidu

Blogi
Työnopastaminen vaatii kuitenkin työn substanssiosaamisen lisäksi muun muassa ihmisten erilaisuuden tunnistamista, vuorovaikutusosaamista ja palautteen antamisen taitoa.Kun kysyn koulutustilaisuuksissa ihmisiltä, mitä he muistavat ensimmäisestä työpäivästä, saan usein seuraavanlaisia vastauksia.
Blogi Kari TIllanen
Lue lisää artikkeleita