Haluatko parantaa tehtaan tuottavuutta käyttäjäkunnossapidolla? Käyttäjäkunnossapidossa tuotantohenkilöstö suorittaa käyttämilleen koneille säännöllisiä huoltoja ja kunnonvalvontaa. Orastavat viat voidaan havaita riittävän ajoissa ennen kuin ne aiheuttavat ongelmia tuotannossa.
Käyttäjäkunnossapito on teollisuuden megatrendi!
Käyttäjäkunnossapito voidaan kytkeä myös osaksi yrityksen kunnossapito-ohjelmistoa, jolloin toimien toteutumista voidaan seurata, edelleen kehittää ja tehostaa.
Käyttäjäkunnossapidon käynnistäminen paitsi toteuttaa ennakoivaa kunnossapitoa, myös edistää tuotannon ja kunnossapidon välistä kommunikaatiota ja yhteistyötä.
Kenelle tutkinto sopii?
Käyttäjäkunnossapidon tuotantohenkilöstölle.
Taitotalo tarjoaa yrityksille mahdollisuuden käyttäjäkunnossapitotoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen koulutuksen ja asiaan perehdyttämisen kautta. Taitotalolla on useita referenssejä, joissa teollisuuden käyttäjäkunnossapidon toimintamalli on käynnistetty yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutukseen sisältyy suunniteltua ja ohjattua työssäoppimista, verkko-opintoja sekä lähikoulutuspäiviä. Lähikoulutuspäivät voidaan järjestää joko tehtaalla tai oppilaitoksemme harjoitustiloissa.
Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus suoritetaan Prosessiteollisuuden ammattitutkinnon osatutkintotavoitteisena oppisopimuskoulutuksena. Osatutkintokoulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisten osaamistarpeidesi mukaisesti. Kestoon vaikuttavat nykyinen ammattitaitosi, valmiutesi ja mahdollisuutesi osaamisen kehittämiseen sekä tutkinnon osien suorittamiseen tarvittava osaaminen.
Tutkinnon suorittaminen
Opintojen kesto on keskimäärin 1 vuosi.
Koulutukseen sisältyy suunniteltua ja ohjattua työssäoppimista, verkko-opintoja sekä lähikoulutuspäiviä.
Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan tarpeisiinne paras ja kustannustehokkain toteutusmalli ja käyttäjäkunnossapidon ratkaisu.
Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutuspäällikkö Riku Silván.
Koulutusmuoto
Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena.
Oppisopimus on työelämälähtöinen koulutusmuoto, jossa suurin osa tarvittavasta ammatillisesta osaamisesta hankitaan tekemällä työtä omalla työpaikalla. Oppisopimuskoulutus sisältää työelämässä oppimista omalla työpaikalla, lähiopetusta sekä verkko-opintoja. Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että opiskelijaksi hakeutuvalla on jo valmiiksi sovittuna alalle soveltuva työpaikka, jossa oppisopimuskoulutuksen voi toteuttaa. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.