Elintarviketeollisuuslaitosten puhtaanapito -webinaari Kurssi

Miehet suojapuvuissa

Koulutuksessa opit tuottamaan asiakaslähtöistä puhtaanapitopalvelua elintarviketeollisuustiloissa. Opit tehokkaan, ammattimaisen ja ergonomisen tavan toimia muun muassa työn organisoinnilla sekä vastuullisilla siivousmenetelmä- ja välinevalinnoilla elintarvikehygienia huomioiden. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan webinaarina Teamsillä klo 12.00-15.00. 

Ohjelmassa

  • Elintarviketeollisuustilojen puhtaanapidon perusteet
  • Menetelmät ja välineet
  • Mikrobiologia
  • Puhdistusaineet
  • Omavalvonta
  • Aseptinen työjärjestys ja elintarvikehygienia
  • Työn suunnittelu
  • Työturvallisuus ja ergonomia
  • Ympäristön huomiointi puhtaanapidossa

Koulutuksen hinta sisältää sähköisen pdf-osallistumistodistuksen.

Koulutus kehittää henkilöstön sitoutuneisuutta työhön, kykyä tuottaa ammattitaitoisempaa palvelua asiakkaille, ja parantaa siten yrityksen asiakastyytyväisyyttä sekä kannattavuutta.

Kenelle koulutus sopii?

Elintarviketeollisuuslaitosten puhtaanapitotehtävissä työskenteleville.

Asiantuntijat

Kuva

Juhana Uusi-Kakkuri

kouluttaja, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Muuta tärkeää tietoa

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena sekä suomen että englannin kielellä, jolloin sisältö on mahdollista suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa. Koulutus on mahdollista toteuttaa myös lähiopetuksena. Kysy lisää kiinteistoala@taitotalo.fi.