Koulutuksessa opit tuottamaan asiakaslähtöistä puhtaanapitopalvelua elintarviketeollisuustiloissa. Opit tehokkaan, ammattimaisen ja ergonomisen tavan toimia muun muassa työn organisoinnilla sekä vastuullisilla siivousmenetelmä- ja välinevalinnoilla elintarvikehygienia huomioiden. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan!
Koulutuksen sisältö
Koulutus toteutetaan webinaarina Teamsillä klo 12.00-15.00.
Ohjelmassa
- Elintarviketeollisuustilojen puhtaanapidon perusteet
- Menetelmät ja välineet
- Mikrobiologia
- Puhdistusaineet
- Omavalvonta
- Aseptinen työjärjestys ja elintarvikehygienia
- Työn suunnittelu
- Työturvallisuus ja ergonomia
- Ympäristön huomiointi puhtaanapidossa
Koulutuksen hinta sisältää sähköisen pdf-osallistumistodistuksen.
Koulutus kehittää henkilöstön sitoutuneisuutta työhön, kykyä tuottaa ammattitaitoisempaa palvelua asiakkaille, ja parantaa siten yrityksen asiakastyytyväisyyttä sekä kannattavuutta.
Kenelle koulutus sopii?
Elintarviketeollisuuslaitosten puhtaanapitotehtävissä työskenteleville.
Asiantuntijat
Muuta tärkeää tietoa
Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena sekä suomen että englannin kielellä, jolloin sisältö on mahdollista suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa. Koulutus on mahdollista toteuttaa myös lähiopetuksena. Kysy lisää kiinteistoala@taitotalo.fi.