Työllisty turvallisuusalalle -koulutus, nro 722729 Työvoimakoulutus

Valvomo_taustalla

Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen turvallisuusalan tehtäviin esimerkiksi vartijaksi, järjestyksenvalvojaksi tai aulapalveluhenkilöksi. Koulutuksen suoritettuaan opiskelijalla on vartijan- ja järjestyksenvalvojan koulutus sekä kaasusumutin ja teleskooppipatukkakoulutus.


 

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu alueen työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joiden asiakkuus TE-toimistossa/kuntakokeilussa on voimassa. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta on mahdollista saada työttömyysetuutta ja kulukorvausta.

Hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi hakijan tulee turvallisuusalan tehtäviin soveltuva eli rehellinen ja luotettava ja hänellä tulee olla nuhteeton tausta. Koulutukseen valittavalla tulee olla hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito (taso B2.1 tai vastaava taso).

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Työvoimakoulutus

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä saat vastuukouluttajaltamme

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Kun kunnat kiristivät lainsäädäntöään niin, että ohjaustyö lastensuojelussa ilman ammattikorkeakoulututkintoa muuttui toimistopainotteisemmaksi, Olli ajatteli oikean hetken vaihtaa alaa tulleen.
Kansikuva kuvassa Olli Harjunen lukitustyössä
Opiskelijatarina
Turusen tie turvallisuusalalle ei ollut kivetty pelkillä hyvillä aikomuksilla, vaan se sai alkunsa Turusen kyllästyttyä rakennusalaan.– Raksalla kirvesmiehen hommat tympivät, ja tunsin harrastukseni kautta kaverin, joka työskenteli turvatekniikka-alalla. Otin hänen kanssaan puheeksi, minkälaista osaamista alalle pääsemiseen vaaditaan, Turunen kertoo.
Juha Turunen asennustöissä
Lue lisää artikkeleita