Kiinteistönhoitajan koulutus maahanmuuttajille (nro 723382) Työvoimakoulutus

Kiinteistönhoitaja

Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia kiinteistönhoitajana ja työllistyä alan työhön. Opiskelet monia alan työtehtäviä sekä teoriassa että käytännössä, ammattialan suomen kieltä ja ammatissa tarvittavia tietotekniikkataitoja. Tutustu ja hae mukaan 21.11.2024 mennessä tyomarkkinatori.fi kautta. 

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille, joilla on voimassa oleva oleskelulupa tai oleskelukortti. Sinulla tulee olla suoritettuna peruskoulu tai vastaava oppimäärä, mielellään B-luokan ajokortti sekä kiinnostus kouluttautumiseen. Alalla toimiminen edellyttää hyvää terveyttä ja suomen kielen taitoa. Lähtötasosi on vähintään A 2.2.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutushaku avoinna 21.11.2024 asti.

Koulutukseen haetaan täyttämällä TE-palveluiden hakulomake.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus työhallinnon internet-osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi -> Henkilöasiakkaat -> Haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 723382 tai koulutuksen nimi).

Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon tai kuntakokeiluun. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa tai kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tyomarkkinatori.fi - > Oma asiointi -> koulutushakemus.

Opiskelijavalinnat

Opiskelijavalinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Valintatieto

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tyomarkkinatori.fi - > Oma asiointi -> koulutushakemus.

Tutustu myös muihin Taitotalon työvoimahallinnon koulutuksiin.

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Aikaisemmin keittiömestarina työskennellyt Jenny harjoittelee nyt kiinteistöassistentin ammattia isännöintitoimistossa. Hänelle on lupailtu sieltä työpaikkaa, kunhan opiskelut on ensin saatu päätökseen.
Kiinteistöassistentti Jenny Björklund
Lue lisää artikkeleita