Hitsaustarvikekoulutus tekniselle myyjälle Kurssi

Tekninen myyjä myy hitsaustarvikkeita

Kurssi on suunniteltu erityisesti myyjille, jotka työskentelevät hitsaustarvikkeiden parissa ja haluavat vahvistaa osaamistaan myymiensä tuotteiden suhteen. 

  • Vahvistaa myyjän asiantuntemusta
  • Parantaa yrityksen asiakaspalvelukykyä

Koulutuksen sisältö

Kurssilla saat tärkeitä tietoja hitsaukseen ja metallin työstöön käytettävistä välineistä, minkä avulla pystyt paremmin palvelemaan asiakkaitasi ja vastaamaan heidän tarpeisiinsa.

Koulutus keskittyy eri hitsausmenetelmiin, kuten MIG/MAG-, TIG- ja puikkohitsaukseen, sekä näihin liittyviin tarvikkeisiin, kuten elektrodit, lisäaineet, hitsauspolttimet, niiden osat ja suojakaasut. Saat syvällistä tietoa siitä, miten nämä välineet toimivat ja mitä erityispiirteitä niillä on eri sovelluskohteissa. Tämä auttaa sinua tarjoamaan asiakkaille oikeat tuotteet heidän tarpeisiinsa, perustelemaan myyntiä asiantuntevasti ja luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Lisäksi perehdytään metallin työstöön tarvittaviin työkaluihin, kuten hionta- ja leikkausvälineisiin, niiden varaosiin, lisävarusteisiin ja tarvikkeisiin. Ymmärrys tuotteiden teknisistä ominaisuuksista ja sovellusmahdollisuuksista auttaa sinua erottautumaan kilpailijoista ja kasvattamaan myyntiäsi. 

Tämän kurssin suorittaminen tekee sinusta entistä vahvemman asiantuntijan hitsaustarvikkeiden alalla ja parantaa valmiuksiasi tarjota asiakkaille ratkaisuja, jotka todella vastaavat heidän tarpeitaan ja tavoitteitaan.

Kenelle koulutus sopii?

  • Tekniset myyjät
  • Varaosamyyjät
  • Varastotyöntekijät
  • Esihenkilöt

Inspiroidu

Uutinen
Päivitys selkeyttää tiloissa toimimista, lisää työturvallisuutta ja parantaa tilojen soveltuvuutta käytännön harjoitusten opiskeluun. Muutostyöt ovat valmistuneet elokuussa 2023.
Hitsauskoppi
Lue lisää artikkeleita