Lämpöpumppuosaamista maailmalle – regulaatiot, innovaatiot ja kansainvälistyminen haltuun Perustutkinto

Kylmätekniikka

Syvennä ammatillista osaamistasi lämpöpumppujen tekniikoista, alan uusista innovaatioista ja vientimarkkinoille pääsyä tukevasta kaupallistamisesta! Koulutus on osallistujalle maksutonta.

Koulutus koostuu kahdesta moduulista, jotka on mahdollista suorittaa työn ohessa. Voit osallistua vain yhteen moduuliin tai molempiin. 

Tekoälyn ja teknologian kehitys sekä globalisaatio ja EU:n vihreä siirtymä koskettavat vahvasti myös lämpöpumppualaa. 

Erityisesti kylmäainekysymys suorastaan muuttaa maailmaa lämpöpumppujenkin osalta. Koulutuksessa keskitytään lämpöpumpputekniikoiden lisäksi alan uusiin innovaatioihin, jotka auttavat rakentamaan kasvua. Suomessa on jo globaalit ilmastotavoitteet ja sen velvoitteet täyttävää alan liiketoimintaa, jolla on kysyntää kansainvälisillä markkinoilla. Koulutuksessa kehitetäänkin yritysten ja yksilöiden osaamista tavoitteena lämpöpumppuosaamisen vientitoiminnan tehostaminen ja laajentaminen.

Kenelle tutkinto sopii?

  • Koulutus on suunnattu jo kylmä- ja lämpöpumppualalla toimiville ja toisaalta alalle siirtyville, joilla on jo vientikokemusta.
  • Työttömät henkilöt voivat hakeutua omaehtoisesti koulutukseen. 
  • Koulutukseen ei voi osallistua, mikäli on tutkinto-opiskelijana jossain oppilaitoksessa.

Opiskelun aikana on saatavilla yksilöllistä tukea ja ohjausta. 

Koulutukseen osallistujana sinun on mahdollista tehdä analyysi vientipotentiaalista alallasi. Saat analyysiin henkilökohtaisen palautteen asiantuntijalta. 

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Hakeudu koulutukseen ilmoittautumislinkin kautta. 

Täytäthän työ- ja taustatietosi mahdollisimman tarkasti. 

Sinulle lähetetään sähköpostitse Forms-kysely, joka tulee täyttää viikon kuluessa vastaanottamisesta. Valinta koulutukseen suoritetaan tämän hakemuksen perusteella. 

Yhteistyössä

Rahoittaja jatkuva oppiminen logo oikeassa suhteessa

Inspiroidu

Blogi
Ei ihan helppoa, ja väärinhän se meni. Aito kupariputki maksaa 5 €/metri, joten säästöä syntyi heti. Meinasin lopuksi jättää kädessä pidettävät ohjaimet virtuaalipöydälle, mutta tajusin asian viime hetkellä ennen kuin kapulat putosivat.
Blogi Kari Kaihonen
Uutinen
Ilmanvaihtoasentajaksi opiskeleva helsinkiläinen Linda Malmström toi isänsä Göran Malmströmin katsomaan millaista ammatillinen koulutus on tänä päivänä. Isä Malmström on kiinnostunut näkemään erityisesti koulutustiloja, laitteita ja materiaaleja. Kaveripäivä sattui sopivasti Sulkavalla asuvan Göran Malmströmin Helsingin vierailun yhteyteen. 
Talotekniikan kaveripäivän osallistujia
Uutinen
Syitä tähän voi olla monia. – Kun töitä riittää, ei markkinoinnille koeta tarvetta tai sitä ei kerta kaikkiaan muisteta tehdä. Luotetaan myös vanhaan tapaan mainostaa omaa työtä, eli ostetaan mainostilaa lehdestä, hämeenlinnalainen LVI-asentaja ja talotekniikan kouluttaja Lassi Heiskanen sanoo. 
Hakusanana LVI eli sananen LVI-alan yrityksen some-näkyvyydestä
Lue lisää artikkeleita