
Päällystävien koneiden raaka-aineiden oikeaoppinen käsittely ja käyttö vaatii paljon kokemusta
Kaipaatko päällystyspastojen valmistuksen, raaka-aineiden ja ajettavuusominaisuuksien syventävää tietoa? Mitkä asiat käsittelyssä vaikuttavat raaka-aineiden toimivuuteen, ja minkälaisia sudenkuoppia voidaan välttää kun raaka-aineita käytetään oikein resepteissä?
Kurssilla käymme läpi kartongin ja paperin valmistuksessa käytettyjen päällystyspastojen valmistukseen raaka-aineiden annosteluun ja käyttöön liittyviä asioita - pastakeittiöstä konekiertoon ja päällystysasemalle.
Koulutuksen sisältö
Mikä tekee tästä kurssista ainutlaatuisen? Koulutus on suunniteltu tarjoamaan käytännön tietoa päällystyspastojen valmistusprosessista. Opit tärkeimmät periaatteet, menetelmät ja tekniikat päällystyspastojen valmistamiseen eri kartonki- ja paperilajeille. Saat myös ymmärrystä erilaisten raaka-aineiden käsittelystä, käytöstä ja niiden vaikutuksesta päällystyspastojen laatuun.
Kurssilla voit syventää tietämystäsi kartongin ja paperin valmistuksen tärkeästä osa-alueesta ja parantaa päällystyspastojen valmistusprosessin tehokkuutta. Olitpa sitten jo alalla työskentelevä ammattilainen tai vasta-alkaja, tämä kurssi tarjoaa sinulle arvokasta tietoa ja taitoja.
Tällä päällystäjille, laatuvastaaville ja T&K-henkilöstölle suunnatulla käytäntöpainotteisella kurssilla käsitellään raaka-aineiden käsittelyn ja pastanvalmistuksen sudenkuoppia, sekä niiden raaka-ainepitoisuuksien vaikutusta pastojen ajettavuuteen sekä päällystetyn tuotteen pintarakenteeseen ja painettavuuteen liittyviä asioita.
Ohjelmassa
- pastojen valmistus ja raaka-aineiden käsittelyn sudenkuopat
- raaka-ainemäärien vaikutus pastojen ajettavuusominaisuuksiin
- raaka-ainekoostumuksen vaikutus päällysteen rakenteeseen ja pintaominaisuuksiin
- viskositeetit, vesiretentio - mitkä asiat vaikuttavat, ja millä ne pysyvät hallussa
- ongelmatilanteet konekierroissa ja päällystysasemilla
- ajettavuusikkunat eri pastoille
- osallistujien omat caset
Kenelle koulutus sopii?
- päällystäjät, laatuvastaavat ja T&K-henkilöstö
Asiantuntijat
