Python-ohjelmoija, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa, ohjelmointi (nro 722764) Työvoimakoulutus

ICT-koodaus

Taitotalon Python-ohjelmoija -koulutus sisältää reilun puolen vuoden aikana rautaisannoksen ohjelmointivalmennusta sekä kahden kuukauden työelämässä oppimisen jakson.

Koulutus tarjoaa perinteisille ohjelmointiosaajille mahdollisuuden täydentää ja päivittää osaamistaan, ja toisaalta ohjelmoinnista kiinnostuneille tilaisuuden osaamisensa laajentamiseen. Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa riittävät valmiudet projektiorganisaatiossa Python-ohjelmoijan tehtävissä toimimiseen sekä suorittaa Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa Ohjelmointi (45 osp). Opiskelijan tulee itse aktiivisesti hakea työssäoppimispaikkaa koulutuksen aikana.

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille kohderyhmään kuuluville työnhakijoille, joiden asiakkuus TE-toimistossa / kuntakokeilussa on voimassa.

Koulutukseen valittavalta edellytetään ohjelmointitaustaa joko harrastuneisuuden, opiskelun tai työkokemuksen kautta. Valittavan tulee olla motivoitunut kehittämään osaamistaan sekä olla valmis sitoutumaan koulutukseen. Koulutus järjestetään suomen kielellä, joten koulutukseen valittavan suomen kielen taitotason tulee olla vähintään B1.2. Myös englannin kielen riittävää osaamista edellytetään, sillä osa koulutusmateriaaleista on englanninkielistä.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus on työvoimakoulutus.