Low-code järjestelmäkehityksen osaaja, verkko-opinnot Perustutkinto

Low

Taitotalon Low-code järjestelmäkehityksen osaaja-koulutuksessa järjestelmäkehityksestä kiinnostunut vasta-alkaja tai jo alan kokeneempi konkari saa käytännönläheisen perehdytyksen Microsoftin Power Platformin huipputuotteisiin. 

Tulevaisuuden työelämä tarvitsee ketteriä kehittäjiä, jotka hallitsevat uusimmat teknologiat ja työkalut. 

Koulutuksessa opiskelija pääsee esimerkiksi automatisoimaan prosesseja, rakentamaan innovatiivisia sovelluksia ja sivustoja, analysoimaan dataa ja luomaan älykkäitä virtuaalisia agentteja. Opintojen aikana tutustutaan siihen, miten Power Platformin tuotteilla voidaan luoda laajoja, integroituvia järjestelmiä, jotka toimivat saumattomasti yhdessä esimerkiksi paljon käytettyjen M365-työkalujen ja muiden järjestelmien kanssa. Ota askel kohti tulevaisuuden osaamista ja varmista paikkasi työelämän kärjessä! 

Opiskelu tapahtuu pääosin ajasta ja paikasta riippumattomasti verkossa. 

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on suunnattu järjestelmäkehityksestä kiinnostuneille vasta-alkajille tai jo järjestelmäkehityksen teemoihin perehtyneille. Koulutus sopii mainiosti erilaisten järjestelmien, sovellusten tai sivustojen sekä asiakirjojen ja dokumenttien hallinnan ja niiden työstön parissa työskenteleville tai niihin työtehtäviin haluaville. Tällaisia tehtäviä ovat esimerkiksi: 

  • Järjestelmäkehityksen tehtävät (suunnittelija, kehittäjä, testaaja, asiantuntija)
  • Sovellus- ja ohjelmistokehityksen tehtävät (suunnittelija, kehittäjä, testaaja, asiantuntija)
  • Automaatiosuunnittelijan tehtävät
  • IT-Konsultin tehtävät
  • Assistentin, koordinaattorin ja sihteerin tehtävät

Koulutukseen haetaan henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan sekä ovat innokkaita ottamaan vastaan uusia haasteita ja kehittymään ICT-alalla.

Valinnassa etusijalle asetetaan hakijat, jotka pystyvät perustelemaan hakemuksessaan hyvin ja selkeästi sen, miten koulutus edesauttaa hakijan urapolkua. Tämän lisäksi valintaan vaikuttaa vahvasti myös aktiivinen työelämäyhteyksien luonti ja verkostojen rakentaminen alan toimijoiden kanssa edistämään sekä koulutuksen aikaista työelämässä oppimisen jaksoa, että urapolun rakentamista. 

Koulutus järjestetään suomen kielellä. Koulutukseen valittavien kielitaitotason tulee olla vähintään B 1.2. Koulutukseen valittavalla tulee olla hyvät oppimisvalmiudet sekä oma-aloitteinen ja itsenäinen ote opiskeluun.  

 

Tutkinnon suorittaminen

Hakeutuminen

  1. Hakija hakeutuu koulutukseen Taitotalon hakeutumislomakkeen kautta. Tiedot lomakkeelle kannattaa täyttää mahdollisimman tarkasti, koska esivalinta suoritetaan hakeutumislomakkeen perusteella. Hakemuksia käsitellään saapumisjärjestyksessä.
  2. Jatkoon päässeille hakijoille lähetetään sähköpostitse kutsu haastatteluun. Haastattelut pidetään viikoilla 28 ja 29 etänä Teamsissa.
  3. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille 25.07.2025 mennessä.

Koulutusmuoto

Verkko-opiskelu

Asiantuntijat

Moa Konttila

Moa Konttila

kouluttaja & projektipäällikkö, ICT ja media