Jaa
Koulutuksessa opit tuottamaan asiakaslähtöistä puhtaanapitopalvelua keittiötiloissa. Opit tehokkaan, ammattimaisen ja ergonomisen tavan toimia muun muassa työn organisoinnilla sekä oikeilla siivousmenetelmä- ja välinevalinnoilla. Koulutus sopii hyvin myös uusien työntekijöiden perehdytyskoulutukseksi. Pyydä tarjous.
Kenelle koulutus sopii?
Keittiötilojen puhtaanapidossa työskenteleville, jotka haluavat lisätä siivousalan osaamistaan.
Koulutuksen sisältö
Koulutus toteutetaan yrityskohtaisena, ja sen sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.
Koulutus on mahdollista toteuttaa myös englanniksi.
Esimerkki sisällöstä, kesto 4 tuntia
- Aseptinen työskentely ja käsihygienia
- Siivouskomeron/-kaapin puhtaanapito
- Puhtauden perustekijät
- Puhdistusaineet ja annostelu
- Siivousmenetelmät
- Siivouspyyhkeen käyttö
- Kriittiset pisteet, tasopinnat ja lattiapinnat
- Siivousvälineiden puhdistus
- Käytännön harjoittelua
Toteutus
Koulutus sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoituksia. Se voidaan toteuttaa Taitotalon tai asiakkaan tiloissa.
Kysy lisää
Piia Marttinen
koulutusasiantuntija, kiinteistöpalvelut, puhtausalan henkilöstökoulutukset